Nyheter

Lagerquist lämnar HK Malmö – klar för klubb i Schweiz

I HK Malmö har Otto Lagerquist utvecklats till en av Handbollsligans bästa mittsexor.
Nu tar den LUGI-fostrade herren nästa steg i karriären.

Det är Handbollskanalen som fiskat upp nyheten om att Lagerquist skrivit på för schweiziska Pfadi Winterthur. För övrigt samma klubb som IFK Kristianstads linjespelare Markus Sjöbrink skrivit på för.
– Jag ser verkligen fram emot att spela för Pfadi Winterthur de kommande två åren. Jag tycker att det är jättebra lag för mig att fortsätta utvecklas som handbollsspelare och det passar min ambitionsnivå, säger Otto Lagerquist i pressmeddelandet på klubbens hemsida.

HK Malmö rapporterar dock själva att minnian Daniel Ekman fortsätter i klubben.
– Jag har haft två bra säsonger i HK Malmö. Samtidigt har det varit två väldigt annorlunda säsonger i och med att det inte blev något slutspel i fjol och spel utan publik denna säsong. Nu förbereder vi oss för ett slutspel som förhoppningsvis ger laget och klubben ett SM-guld. Jag vill fortsätta utvecklas som spelare i en förening som verkligen satsar och jag känner att Malmö är rätt plattform för min fortsatta handbollskarriär säger Daniel Ekman.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close