skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Rebecca Mårtensson förlänger med Malmö FBC

Rebecca Mårtensson som anslöt Malmö FBC på lån från Höllviken i november blir inte bara kvar säsongen ut utan har även signerat ett nytt avtal för ytterligare två säsonger.

Rebecca Mårtensson född 1991 har tidigare representerat Malmö FBC och var b la med om att spela upp laget i Svenska Superligan säsongen 14/15. Totalt blev det 73 matcher på tre säsonger innan hon varvade ner i division 1 säsongen 18/19.

– Vi visste såklart att Rebecca var en duktig innebandyspelare när vi tack vare gott samarbete med Höllviken tog in henne i vår verksamhet under hösten. Ganska snabbt visade sig att Rebecca hade konserverat SSL-formen bra säger Jessica Jensen i Sportgruppen

– Jag valde att signera nytt kontrakt med Malmö FBC då jag verkligen brinner för innebandy och vill gärna spela högsta nivå. Det känns verkligen spännande att vara tillbaka i finrummet igen och att få göra det med Malmö FBC som jag tidigare spelat för sätter pricken över i:et. Jag trivs så himla bra i laget och föreningen, här finns
alla möjligheter att utvecklas och jag har ett stort förtroende för klubben som helhet säger Rebecca Mårtensson

– Rebecca är en kvick rightfattad vass forward som passar väl in i vårt spel och som lagkamrat bidrar hon väldigt mycket till gruppen. Trots några säsongen ifrån den stora scenen har hon utvecklat många delar i sitt spel sedan hennes förra sejour hos oss och man kan verkligen se spelglädjen i ögonen säger tränaren Mikael Jeppsson

– Vi har jobbat i lite uppförsbacke denna säsong och inte riktigt fått ihop alla delar. Men efter jul/nyår tycker jag att vi har ryckt upp oss rejält och höjt oss flera dimensioner. Vi har en grymt bra känsla i laget från både spelare och ledare så det är bara att fortsätta på den inslagna vägen och jobba vidare härifrån och framåt avslutar Rebecca Mårtensson

Foto: Malmö FBC

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close