skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Tredje vintertourtiteln för Kajsa

Kajsa Rinaldo Persson spelar riktigt bra tennis på Vintertouren. Fair Play-spelaren tog andra raka titeln när hon finalbesegrade Marina Yudanov, GLTK, i Borås vintertourtävling.

Kajsa stod för en mycket stabil insats i Borås, På vägen fram till final besegrade hon Alice Widell, Helsingborgs TK, Nellie Taraba Wallberg, GLTK, och June Björk, Trollbäckens TK, och tappade totalt bara fem game i sina tre matcher. I finalen mot toppseedade Marina Yudanov tog Kajsa kommandot direkt från start och vann till slut med 6-1, 6-3. Det var Kajsas tredje vintertourtitel den här säsongen.

I höstas vann hon dubbel-SM tillsammans med Susanne Celik i Växjö och för drygt två veckor sedan vann hon vintertourtävlingen i Jönköping. Tilde Jagare var framme i kvartsfinal i klassen. Hon besegrade Alexandra Jansson, Lidköpings TK (6-2, 6-1) och Stephanie Nylander, Lidingö TK (6-4, 6-1), men föll sedan mot Yudanov i raka set.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close