skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollNyheter

Bildspecial: IF Lödde – Örebro SK Svenska Cupen

Andra matchen i Svenska Cupen för hemmalaget IF Lödde. Motståndet var allsvenska laget Örebro SK som var det bättre laget och vann tämligen enkelt.

Resultat: 0-7 (0-5)
Målskyttar: Deniz Hümmet, David Seger x2, Kevin Walker, Erik Björndahl och Agon Mehmeti.

Tränaren Jimmie Andersson i IF Lödde:
-Dagens fest på Tolvans IP blev dessvärre förstörd direkt av domaren som blåste straff efter en horribel filmning av Deniz Hümmet i femte minuten. Mentalt jobbigt att få det emot oss när uppgiften redan är oerhört tuff. ÖSK dödar matchen med tre snabba mål första kvarten. Deras raka anfallsspel blev för tufft för vårt försvarsspel då dom anföll med mycket folk gång på gång.
En eloge till killarna som krigade på i andra halvlek och återigen visade en fantastisk  inställning. Nu ”slickar vi såren” kommande vecka och avslutar cupäventyret på ett bra sätt i sista matchen mot TFF nästa lördag.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

 

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2