skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Världsmästerskapen avlöser varandra

Sport, sport och bara sport på TV nu och det närmaste halvåret framåt, vilket man såklart inte kan göra annat än att fullkomligt älska.

I skrivande stund så är skidskytte-VM i full fart och där Martin Ponsiluoma från Östersund även fick skyttet att stämma med den redan så snabba ultrasnabba skidåkningen. Martin sköt och åkte hem sprintguldet i Pokljuka i Slovenien, en bragd av större mått särskilt då detta var Sveriges första individuella VM-guld på herrsidan i skidskytte sedan 1958.

Oavsett om du har ett favoritlag att följa från TV-soffan eller om du bara älskar fotboll i allmänhet så kan alltid en bra betting bonus/ odds bonus förhöja spänningen ytterligare.

Skidskytte-VM kommer knappt ha avslutats innan nästa VM tar vid, VM i längdskidor, som i år kommer att arrangeras i Oberstdorf i södra Bayern i Tyskland mellan den 23:e februari till och med den 7:e mars. Här finns massor av spännande tävlingar att se fram emot och där vi sätter allra störst förhoppning till de svenska tjejerna och framförallt till stjärnor som Linn Svahn, Ebba Andersson och Frida Karlsson.

På herrsidan så har verkligen Oskar Svensson visat att han har kapaciteten att kunna vinna. Oskar som för övrigt nyligen tog sin allra första världscupsseger i Tour de Ski och som sedan följde upp med ny vinst i sprintens fristil på hemmaplan i Ulricehamn i början av februari.

Vad gäller spännande sport på TV och förhoppningsvis än mera blågula framgångar så är detta bara uppvärmningen. I maj/juni så hålls i nämnd ordning sedan även ishockey-VM, Fotbolls-EM juni/juli för att sedan toppas med sommar OS i Tokyo juli/augusti.

Så höjer du spänningen i TV-soffan

Förutom massor av världsmästerskap att se fram emot så ska även Europas fotbollsligor summeras till våren medan andra är till att ska dra igång.

Allsvenskan sparkar även igång sin säsong den 10:e april och den stora frågan är som vanligt om något annat lag kan utmana giganten Malmö FF. Sedan är det bara till att hålla tummarna att rådande pandemi kan få blåsa över så att det åtminstone kan bli aktuellt med ett visst publikintag på de allsvenska fotbollsmatcherna.

Det finns annars få saker som skapar en sådan elektrisk stämning och härlig atmosfär som ett skönsjungande nya söderstadion (Tele 2 Arena) eller Malmö Stadion, för att enbart nämna ett par få exempel. Även om inte alltid svenska klubblag har möjlighet att ta sig långt i de europeiska cuperna så är det annars ett välkänt faktum att många av de svenska klubblagens supportrar håller absolut högsta världsklass. Den stämning och atmosfär som skapas runt omkring på de olika arenorna är bara den värd entrébiljetten i sig.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close