skanesport_desktop-panorama-1

HandbollLUGINyheter

Norsk stortalang till LUGI

Jonas Elverhøy från norska Elverum kommer att spela i LUGIs vinröda tröja nästa säsong. Den norska stortalangen med 50 ungdomslandskamper kommer att ersätta Karl Wallinius som lämnar LUGI för proffsspel i Frankrike.

Den här säsongen har Jonas Elverhøy varit utlånad från Elverum till Sandefjord. Nästa säsong hämtas vänsternian in på lån till LUGI och därefter finns det en möjlighet att förlänga kontraktet. 

– Jonas är redan en riktigt bra försvarsspelare och riktigt hungrig på att ta nästa steg i anfallsspelet. Lyckas han få rätt utveckling här kommer det att bli en väldigt bra handbollsspelare av honom. Då kommer han garanterat att fortsätta ut på de stora scenerna inom en snar framtid säger LUGI:s sportchef Kenneth Andersson i ett pressmeddelande.

Foto: LUGI

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close