skanesport_desktop-panorama-1

HandbollHK MalmöNyheter

Norska vänsternian Inge Aas Eriksen till HK Malmö

HK Malmö har skrivit ett tvåårskontrakt med den norske vänsternian Inge Aas Eriksen. Inge kommer närmast från den norska FyllingenBergen, men spelade under tre säsonger 2015-2018 i IFK Kristianstad. Inge Aas Eriksen ansluter till HK Malmö efter säsongen.

– Inge är en stor och kraftfull spelare som jag tror mycket på. Han har haft en mycket bra utveckling sedan han kom tillbaka till den norska ligan och han kommer bidra till att vår offensiv vässas ytterligare med sin skyttekapacitet och goda speluppfattning säger Stian Tönnesen i ett pressmeddelande.

– Det ska bli kul att komma tillbaka till Sverige och Handbollsligan. Jag hade tre bra år i IFK Kristianstad men hade oturen att vara skadad under långa perioder. Jag har bara hört gott om HK Malmö och är full av revansch och hoppas kunna sätta avtryck och ta nästa kliv i min handbollskarriär säger Inge Aas Eriksen.

– Inge är en etablerad och erkänt duktig spelare som passar bra in i vårt lagbygge och fortsatta satsning på att vara ett topplag i Handbollsligan och delta i Europaspelet säger Jörgen Rasmusson.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close