skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollIFK MalmöNyheterTorns IF

Bildspecial: Torns IF – IFK Malmö

Dagens träningsmatch i Stångby spelades mellan hemmalaget Torns IF och IFK Malmö.

Torn vann dagens match med 3-2 ( 2-1)

Tränare Robin Lindroos i Torns IF:
-Det var en match där vi blandade och gav en hel del i vår prestation. Första 20 minuterna av båda halvlekarna är vi inte riktigt nöjda med. Får inte igång vårt spel och spelar lite omständligt och svårt. Resterande tid av matchen gör vi bättre och skapar en hel del chanser. Är nöjd med hur vi tog oss tillbaka i matchen, att vi fick se delar i vår offensiv som vi jobbat med i veckan och att vi vann matchen. Sen finns det saker vi behöver kika lite närmare på och förändra inför kommande matcher. Men än finns det tid innan seriespelet drar igång.

Tränare Per Harrysson i IFK Malmö:
-Vi är nöjda med matchen. Tycker vi är mycket närmare Torn i denna matchen än senast vi möttes. Offensivt svarade vi för en bra insats med flera bra kombinationer och skapade ganska många målchanser. Torn är fortfarande betydligt bättre i omställningar mellan försvar och till anfall där vi behöver mera tid för att komma rätt.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close