skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Magnus Andersson tar ansvaret för Trelleborgs FF U21

Magnus Andersson blir huvudansvarig för Trelleborgs FF U21-laget. Detta gör han sidan om sin roll i herrlagets ledarstab. Till sin hjälp kommer han att ha György Millinkhoffer som är huvudtränare för TFF P19.

– Jag har varit delaktig runt U21-laget tidigare, då tillsammans med Kristian Haynes, men nu tar jag ytterligare ett steg till ansvarsmässigt. Det ser jag som en väldigt inspirerande uppgift och just den här mixen mellan rutinerat och talangfullt är intressant säger Magnus Andersson till klubbens hemsida.

– Tanken från början var en ren utvecklingsserie men den har nu utvecklats till att även innehålla matchning av äldre spelare som inte fått speltid i intilliggande seniormatch. Det är också en viktig serie gällande matchspel för spelare som är på väg tillbaka från skada. Avsaknaden märktes tydligt under 2020 då det är en viktig del att hålla uppe belastningen för spelarna och när U21-serien ställdes in var det många spelare som hade för lite matchspel avslutar Magnus Andersson.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close