skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Skåneboll skjuter fram seriestarten till maj

Helgen 10-11 april skulle bli en premiärhelg för de lokala fotbollsserierna. Så blir det inte. Istället blir det seriestart första helgen i maj. Det innebär också att det kommer att bli några fler veckomatcher och förlängd säsong med en vecka.

I veckan beslutade Svenska Fotbollförbundet att skjuta fram seriestarten för damernas division 1 och herrarnas division två-tre serie till första helgen i maj. Med anledning av den osäkra tiden man nu befinner sig i, där det i nuläget inte är tillåtet att spela några matcher har Skånes Fotbollförbund beslutat att gå på samma linje som Svenska Fotbollförbundet, vilket innebär att seriestarten skjuts fram till helgen 1-2 maj.

De omgångar som skjuts fram kommer att spelas under våren samt som sista omgång på hösten.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close