skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård värvar Stefanie Sanders

FC Rosengård förstärker truppen med den 22-åriga tyska anfallaren Stefanie Sanders. Hon kommer närmast från Frauen-Bundesliga. Hon har gedigen erfarenhet från det tyska ungdomslandslaget och en framgångsrik start på karriären.
– Jag är väldigt glad och tacksam över att få chansen att spela för FC Rosengård.

– Vi är väldigt glada att få hit Stefanie Sanders som är en intressant spelare med en mängd ungdomslandskamper för Tyskland. Hon är en vass avslutare och kommer ge oss en tyngd i boxen. En forwardstyp som alla lag vill ha säger sportchef Therese Sjögran i ett pressmeddelande.

– I detta nyförvärv hittar vi alltså en anfallare som varit frekvent målgörare i både och ungdomslandslag och klubblag. Senast igår, söndag 21/3, gjorde Sanders två mål och en assist för Freiburg i den tyska cupen.

Jag är väldigt glad och tacksam över att få chansen att spela för FC Rosengård. Ser fram emot att få spela med ett så pass bra lag som slåss om titlar och utmanar på allra högsta nivå. Är övertygad om att de kan hjälpa mig att bli bättre och växa, både som fotbollsspelare och som person. Detta är ett viktigt steg för mig och jag längtar efter att få träffa alla och komma igång berättar Stefanie Sanders.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close