skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Mattias Kronvall invald i Svensk Elitfotboll

Förra veckan höll Svensk Elitfotboll sitt årsmöte och där röstades Trelleborg FFs klubbdirektör Mattias Kronvall in i styrelsen.

– Jag är stolt och tacksam över att blivit invald i SEFs styrelse och jag ser fram emot vad det kommer att ge mig i form av nya kunskaper och erfarenhet. Min förhoppning är att det naturligtvis ska vara utvecklande för mig som person men också att jag ska kunna ta med mig de nya lärdomarna in i Trelleborgs FF för att vara med och utveckla klubben ännu mer säger Mattias Kronvall till klubbens hemsida.

Mattias Kronvall har haft roller inom Svensk Elitfotboll under flera år. Bl.a som ledamot i Disciplinutskottet där han fortsatt kommer att vara verksam. Han har också haft ett uppdrag som förtroendevald revisor för SEF.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close