skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLunds BKNyheter

Rebin Asaad i Lunds BK: ”Försäsongen har varit väldigt hackig”

Hallå där…Rebin Asaad i Lunds BK

Hur är den personliga formen just nu?
– Formen blir bättre för varje träning och match som spelas men på topp är den inte än. Håller jag mig skadefri och att vi fortsätter spela matcher varje helg så bör formen närma sig toppen när serien drar igång.

Ta oss igenom din karriär, vilka klubbar har du representerat?
– Jag har varit lite överallt i Sverige. Som ungdomsspelare spelade jag i Malmö FF. När seniorkarriären drog igång så har de blivit några klubbar. Bl.a BK Olympic, Ängelholms FF, Halmstad BK, Hammarby, IK Frej, Varberg Bois där vi tog en direktplats till allsvenskan och nu senast kommer jag från Torns IF.

Vilken roll på planen trivs du bäst i och varför?
– Det beror på vilken formation tränarna använder och hur dom vill spela. Jag skulle nog säga att jag trivs bäst centralt på mittfältet. Sen så om det är bakom anfallarna som en tia eller framför backlinjen spelar ingen roll.

Hur har er försäsong sett ut? Hur vill du själv kort sammanfatta den?
– Försäsongen har varit väldigt hackig. Vi är många nya spelare i laget och då brukar det oftast ta tid att få det att klicka ordentligt på fotbollsplanen. Men så länge vi håller oss till en formation och kan träna på som vanligt och spela matcher så är jag inte alls orolig,

Hur brukar du/laget ladda upp inför matcher med rutiner?
– Brukar ta en kort promenad 5-6 timmar innan match och äta måltiden innan match mellan 3-4 timmar innan matchen börjar.

Vem styr musiken och i omklädningsrummet och vad är det som skrålar/ljuder ur högtalarna?
– De har jag faktiskt ingen koll på haha

Hur ser du på er serie i år? Vad är rimligt att begära av ditt lag och vilka lag tror du gör upp i toppen?
– Får vi en skadefri trupp och att vi inte åker på någon Corona tror jag absolut på att vi kan vinna mot varje lag. På förhand så tror jag Utsikten blir ett topplag.

Det står 2-2 i sista spelminuten. Vem i ditt lag avgör och på vilket vis?
– Vår anfallare, han nickar in den.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close