skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF kontrakterar Natalija Lukic

Falköpings KIKs Natalija Lukic är klar för Trelleborgs FF. Hon har tränat med TFF Dam under tre veckor och har nu belönats med ett kontrakt.
– Efter att ha tränat med TFF under ett antal veckor var det inte mycket att fundera på. Min önskan var att spela i en klubb där jag kan utvecklas som fotbollsspelare och Trelleborg känns verkligen som rätt plats för det.

– Natalija flyttade ner till Skåne för att studera och har under sina veckors träning med laget visat att hon är en ytterback, som även kan spela yttermittfältare, med mycket energi och vilja. Hon kompletterar gruppen med lite andra egenskaper än vad vi redan har och det ska bli intressant att följa henne i vår miljö framöver säger Johan Bauer sportslig koordinator i Trelleborgs FF till klubbens hemsida.

Foto: TFF

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close