skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Kristian Haynes: ”Vi har hanterat det på ett bra sätt och är mer än redo för dagens match”

Idag blir det äntligen kvartsfinalmatch för Trelleborgs FF i Svenska Cupen mot Hammarby IF på Tele 2 i Stockholm. 
– Det känns riktigt inspirerande. Det blir ett ännu tuffare test än de som vi fått på försäsongen säger Kristian Haynes.

Efter det oplanerade coronauppehållet är cupspelet igång igen. Vid seger väntar Djurgårdens IF i semifinal.
Hammarby kommer till spel utan Richard Magyar som är avstängd efter sitt röda kort mot AIK. Paulinho är i rehabträning och Aimar Sher och Dennis Widgren behöver ytterligare träning innan de är matchklara.
– Den fysiska statusen är fortfarande lite osäker men de flesta ser pigga ut säger Joachim Björklund.

– Vi har laddat för denna match två gånger nu, det har inte varit några problem med att ladda om för det har varit så inspirerande att spela denna match. Vi har hanterat det på ett bra sätt och är mer än redo för dagens match säger Kristian Haynes till klubbens hemsida.

Truppen som kliver in på Tele 2 ikväll är följande:
Hampus Nilsson, Merlin Nuhanovic, Isak Jönsson, Kalle Larsson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björkén, Niklas Vesterlund, Anton Tideman, Mouhammed-Ali Dhaini ,Tobias Karlsson, Simon Amin, Petar Petrovic, Mattias Håkansson, Fatawu Safiu, Johan Blomberg, Måns Söderqvist, Haris Brkic, Henry Offia, Dzenis Kozica.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close