skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollLunds BKNyheter

Bildspecial: Lunds BK – Österlens FF

Premiär i Ettan Södra på Klostergårdens IP. Hemmalaget Lunds BK tog emot gästande laget Österlens FF. Gästerna tog ledningen i 28:e minuten av Edafe Egbedi. I andra halvlek kvitterade Rebin Asaad till 1-1 vilket också slutresultat.

Resultat: 1-1 (0-1)

Klubbchef Stefan Jansson i Lunds BK:
– Varsin halvlek speglade denna premiär. Österlen var bra i första och vi kom tillbaks i andra. 1-1 var rättvist. Tycker att Emir i målet, Filip Pivkovski samt Jesper Strid var framstående spelare i dagens match. Grabbarna skall ha en stor eloge för sin andra halvlek som vi tar med oss.

Tränare Agim Sopi i Österlens FF:
– Vi gör en bra första halvlek i vilken vi borde punkterat matchen. Har bra press och skapar många chanser. Vet inte vad som hände i början av andra halvlek. Vi är inte lika aggressiva i våran press och låter LBK ha mer och mer boll. Trots det skapar vi några bra chanser även i andra halvlek och borde ha utnyttjat någon av dessa. Speciellt Zorans avslut på mål där deras målvakt mirakulöst räddar.
Nykomlingar och en pinne på bortaplan är inte helt fel. Visar att vi är starka och kommer att bli svårslagna.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close