skanesport_desktop-panorama-1

FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård förstärker med försvarare

Nästa vecka startar Damallsvenskan och inför seriestarten kommer FC Rosengård få förstärkning i försvaret genom nyförvärvet Charlotte Grant. Grant är född 2001 och kommer från Adelaide United i Australien.
– Jag är väldigt tacksam över den här möjligheten att få spela i FC Rosengård.

– Vi är väldig glada att kunna göra denna värvning av Charlotte Grant innan fönstret stängde. Hon är en ung och lovande spelare som förhoppningsvis tar en plats i Australiens OS-trupp i sommar. I Grant får vi en teknisk back med otrolig fysik. Hon kommer kunna spela på alla positioner i vår backlinje så hon blir ett riktigt bra tillskott i truppen säger sportchef Therese Sjögran i ett pressmeddelande.

Grant har länge drömt om att få spela i Europa där hon sett att damfotbollen växer mycket. Hon tar nu steget att flytta från Australien hela vägen till Sverige och Malmö. Att få spela med och mot individuellt skickliga spelare är något som Grant tror och hoppas ska hjälpa henne att utvecklas i sitt spel.

– Jag är väldigt tacksam över den här möjligheten att få spela i FC Rosengård. Att spela med alla dessa erfarna spelare är något jag verkligen ser fram emot. Nu vill jag bara åka över till Sverige och dra igång säsongen med mina nya lagkamrater säger Charlotte Grant.

Foto: FCR

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close