skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Noah Tillberg får a-kontrakt i Trelleborg FF

Den egna TFFprodukten Noah Tillberg har belönats med ett a-lagskontrakt som sträcker sig över 2022.
-Att få skriva på för klubben man älskar betyder väldigt mycket.

– Det är alltid en fin känsla att kunna erbjuda en egen produkt kontrakt i a-laget men jag vill också vara tydlig med att det är Noah själv genom sina prestationer som lagt grunden för det säger Salif Camara Jönsson till klubbens hemsida.

Noah Tillberg återvände till TFF i augusti 2019 efter några år i Malmö och han är själv är glad och stolt över att ha skrivit på ett kontrakt med moderklubben.

– Jag är född här, jag bor här och jag älskar klubben. Att få skriva på för klubben man älskar betyder väldigt mycket. Det har varit en försäsong tillsammans med många bra spelare och det känns som att jag kommit bra in i gruppen och utvecklas hela tiden. Nu gäller det att fortsätta på samma sätt så jag får möjlighet att spela för TFF i Superettan också.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close