skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterOV Helsingborg

Ellinor Fahlstedt klar för comeback i OV

Linjespelaren Ellinor Fahlstedt gör comeback i OV Helsingborg och har skrivit avtal som sträcker sig över de tre kommande säsongerna.

Ellinor kom 2016 till OV Helsingborg från RP Linköping och var under de kommande säsongerna en pålitlig målskytt med 145 mål på 57 matcher. I november 2019 var dock olyckan framme och Ellinor skadade sitt korsband vilket sedan dess hållit henne borta från planen. Under den senaste säsongen har Ellinor istället varit en del av ledarstaben kring damlaget där hon bland annat arbetat med skadeförbygganade träning. Hennes
rehabilitering är nu över och vi är jätteglada över att nästa säsong åter få se Ellinor spela i den gröna OV-tröjan.

– Efter en längre tids frånvaro bestående av rehabilitering och förberedelser känns det nu underbart att återigen få vara tillbaka på planen som spelare igen. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen där jag kommer ge allt jag har för laget. Jag har laddat mina krafter nu i ett och ett halvt års tid och är mer än redo för vad som komma ska säger Ellinor om comebacken i OV.

– Vi är oerhört glada att Ellinor vill fortsätta sin handbollssatsning hos oss i OV Helsingborg. Hon har
arbetat hårt och målmedvetet med sin rehabilitering ända sedan skadan skedde. I Ellinor har vi en spelare som
besitter starka ledaregenskaper, är en tuff försvarsspelare och säker målskytt, men som framförallt har en inställning och attityd till träning som vi eftersöker. Enligt vårt sätt att se det, så är Ellinor en av seriens bästa linjespelare säger Daniel Engdahl, tränare för OV Dam.

– Ellinor har en inställning och målmedvetenhet både som handbollsspelare och människa som
går utöver det mesta. Detta är en spelare som man vill ha i sitt lag, som man kan bygga laget
kring, men som är oerhört tuff för motståndarna att möta. Ellinor kan lyfta gruppen med sin
attityd och beslutsamhet. Vi är oerhört glada att hon är tillbaka.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close