skanesport_desktop-panorama-1

IBK LundInnebandyNyheter

Pontus Linde förlänger med IBK Lund

IBK Lund har idag skrivit ett nytt avtal med Pontus Linde. 32-åringen som har spelat i föreningen under hela sin karriär har över 200 A-lagsmatcher och över 300 poäng under dessa år. Det nya avtalet sträcker sig över nästkommande säsong.

Sportchef Christer Sölve är väldigt glad över att ha förlängt med en av de spelare som har gjort flest säsonger i klubben. Han beskriver Linde som en av lagets mest tongivande spelare där hans omskolning till back inför förra säsongen skulle visa sig bli en succé.

– Som sportchef är det extra roligt att Pontus, som varit föreningen trogen hela sin karriär, fortsätter i klubben. Speciellt med tanke på att han fortfarande är en av våra tongivande pjäser säger han till klubbens hemsida.

Att sätta sin namnteckning på ett nytt avtal beskriver 32-åringen som en revansch sett till föregående säsongers snopna avslut på grund av pandemin.

– Det är fortfarande väldigt roligt att spela innebandy. Vi är ett härligt gäng, med en bra mix i åldersspannet. Allt från 16-30+. Pandemin har gjort att vi har fått två ofullständiga säsonger bakom oss, vilket har varit oerhört tråkigt. Detta då vi har haft goda chanser att klättra ytterligare i seriesystemet. Vore tråkigt att lägga klubban på hyllan efter ett sådant avslut säger Pontus Linde.

Foto: Patrik Palm

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close