skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterYstads IF

Ystads IF förlänger med Erika Lellky

Ystads IF fortsätter att rusta inför säsongen 2021/2022. Ännu ett spelaravtal är undertecknat, den här gången handlar det om att vänsternian Erika Lellky stannar kvar i klubben.

– Ska bli kul att fortsätta ytterligare en säsong i detta härliga gäng och förening. Jag tror starkt på vårt lag och längtar till att vi får sätta igång med vår satsning upp i Allsvenskan igen säger Erika i ett pressmeddelande.

– Vi är jätteglada att Erika fortsätter valt att fortsätta i Ystads IF under nästa säsong. Erika har de senaste två åren haft otur med korsbandsskada och lite komplikationer efter det, men hon är nu fullt frisk och vi ser framemot att se henne ta nästa kliv i sin utveckling säger Michelle Fyhr Seifert.

Foto: YIF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close