skanesport_desktop-panorama-1

FC HelsingborgInnebandyNyheter

Niklas Pålsson i FC Helsingborg: ”Christoffer är en av landets absolut bästa rightforwards”

Christoffer Andersson lämnar IBK Dalen och flyttar hem till Skåne igen. En av SSL:s vassaste spelare har valt att representera FC Helsingborg de kommande två åren.
– Christoffer är en av landets absolut bästa rightforwards, han har ett otroligt bra avslut men är också en fantastisk framspelare säger tränaren Niklas Pålsson.

Christoffer kommer närmast från IBK Dalen som han representerat i de senaste två säsongerna. Innan dess representerade han Höllviken under fyra säsonger.

– Kan det bli bättre än så här? Jag tror faktiskt inte det! Christoffer är en av landets absolut bästa rightforwards, han har ett otroligt bra avslut men är också en fantastisk framspelare. Christoffer är ung, och skåning, precis den profilen vi söker. Han är dessutom en färdig spelare på många sätt, där han i år kom 5:a i SSL:s totala poängliga säger Niklas Pålsson till klubbens hemsida.

– Jag väljer FCH då jag ser en skånsk satsning som jag vill vara del av! Tycker föreningen tagit stora steg framåt och är alltid en ära att få representera ett skånskt lag.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close