skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheter

Superettanrutin till Åkarps IF

Åkarps IF har gjort klart med ett mycket starkt nyförvärv i Robert Medvegy.
– Vi är otroligt nöjda att lilla Åkarp kan presentera ett så rutinerat namn till vår förening.

Som 16-åring debuterade han i div 2 klubben Skiljebo SK. Han har även representerat IK Franke, Västerås SK samt Degerfors IF i Superettan under 2012-2013. När han flyttade till Malmö har han spelat för Prespa Birlik, LB07 och senast i Ettan klubben IFK Malmö.

– Robert är en mittback/vänsterback med en fin vänsterfot kombinerat med en otrolig rutin från spel på högre nivå. Han kommer vara otrolig nyttig för oss med sitt spel men framförallt med sin erfarenhet och fina personlighet säger klubben till sin hemsida.

– Första kontakten var ju med Pidde och Roos som gav ett första intryck av klubben som jag tycker verkade intressant. Jag tycker det är en härlig förening och bra gubbar i laget. Det finns förutsättningar för att göra bra saker tillsammans och det tilltalar mig säger Robert.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close