skanesport_desktop-panorama-1

FotbollKvarnby IKNyheter

Arnes Mujanic till Kvarnby IK

Kvarnby IK har kontrakterat Arnes Mujanic som ny spelare i föreningen under säsongen 2021.  Arnes är en 22-årig central mittfältare med spetsegenskaper i det offensiva spelet. Han har tidigare spelat i bland annat Malmö City FC och BK Olympic.
– Jag har haft en jobbig väg tillbaka med tre operationer i samma knä och egentligen skulle jag inte kunna spela mer efter allt som varit men nu är jag väldigt glad att allt är klart för spel i Kvarnby.

Arnes vill nu efter sin skadeperiod börja om och vara med och bidra. Som spelare beskriver han sig själv som en bolltrygg mittfältare som älskar att ha boll och gillar att utmana en mot en.

-När jag är i form och spelar mitt spel så vet jag att jag kan bidra med mycket på planen för att vi ska nå våra resultat. Även om några spelare i laget är äldre än mig ser jag också fram emot att vara en ledare på planen. Jag har varit med så pass länge och vet vad jag kan säger Arnes till klubbens hemsida.

– Det är en mycket spelskicklig spelare med bra teknik, god speluppfattning och farlig offensivt med bägge fötterna. Att Arnes är skicklig med boll är solklart för alla som ser honom. Min utmaning blir att utveckla spelet utan boll också säger tränare Ule Jansson.

Foto: Kvarnby IK

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close