skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterYstads IF

Mittsexan Anton Månsson till Ystads IF

Linjebjässen Anton Månsson väljer att skriva under ett kontrakt på tre år med Ystads IF inför kommande säsong. Anton som med erfarenhet av spel i både Bundesliga, Schweiz och landslaget förstärker YIF efter att Herman Hugosson valt att avsluta karriären. Anton har stora kvaliteter i såväl anfalls- som försvarsspel och med denna värvning hoppas klubben kunna bibehålla kvalitén på positionen både bakåt och framåt. Anton kommer från OV Helsingborg som sin senaste klubbadress.

– Jag ser oerhört fram emot att få representera Ystads IF. Jag vill vara med
och bidra till framgång och vara en del i ett framgångsrikt lag i jakten på ett kommande SM-guld säger Anton i ett pressmeddelande

– När Herman slutar tappar vi en stor portion attityd och försvaregenskaper. I Anton tycker jag vi har hittat en ersättare som besitter dessa egenskaper. Jag är väldigt nöjd att vi lyckats knyta till oss Anton och är säker på att han kommer hjälpa oss att fortsätta bygga vinnarkultur i Ystads IF säger Oscar Carlen.

Foto: YIF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close