skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterOV Helsingborg

OV hämtar skytt från RP

OV Helsingborg har gjort klart med en förstärkning på V9. Det är den hårdskjutande 20-åriga Anna Malmström som ansluter till OV från RP IF Linköping där hon spelat de senaste säsongerna. Som ungdomsspelare tillhörde Anna den framgångsrika 01- kullen i Vadstena HF innan hon tog steget över till RP IF Linköping. Avtalet är skrivet över de kommande 3 säsongerna.

– Redan vid första samtalet fick jag upp ett stort intresse för OV Helsingborg och deras tankesätt. Klubben har en
tydlig struktur, och jag kommer att få en tydlig roll och stort förtroende, vilket är viktigt säger Anna Malmström i ett pressmeddelande.

– OV känns som en trygg miljö för mig, där alla förutsättningar finns för mig att fortsätta min utveckling fortsätter. Jag har jobbat hårt i många månader efter en korsbandsoperation och är mer än redo att kunna bidra med mitt skytte och kraft. Ser riktigt mycket fram emot framtiden med OV avslutar Anna.

– Vi är fantastiskt glada att Anna har valt att fortsätta sin handbollssatsning i OV i konkurrens med andra klubbar både i Allsvenskan och SHE. Anna är lite av en oslipad diamant med en enorm potential att skina ordentligt. Det är en spelare som älskar att träna, har en vilja att utvecklas så mycket det går och med en riktig vinnarskalle,
precis sådana egenskaper som vi söker efter. Med sitt starka skytte kommer Anna att tillföra ytterligare en dimension till vårt anfallsspel säger Daniel Engdahl tränare OV Dam.

Foto: OV Helsingborg

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close