skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Kalle Östman till Redhawks

Redhawks första nyförvärv är är nu klart. Den 26-årige forwarden Kalle Östman som senaste säsongen spelade i Djurgården och har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.
– Det känns som att klubben har något bra på gång och jag ser fram emot att vara med på den här resan.

Den senaste säsongen svarade han för 25 poäng fördelat på 6 mål och 19 assist.

– Vi har följt Kalle under flera säsonger. Han är något av en late bloomer som nu visat vilken bra SHL-spelare han är. Min känsla är att han kommer att bli en jättebra center för oss, där vi också ser fortsatta utvecklingsmöjligheter. Han har både goda offensiva egenskaper, bland annat som spelfördelare, samtidigt som han tar ett bra ansvar över isen – som en klassisk svensk center. Jag ser med spänning fram emot att följa Kalles framfart hos oss säger Patrik Sylvegård till klubbens hemsida

– Jag ser väldigt mycket fram emot det här och det blir en spännande utmaning att komma till Redhawks. Det känns som att klubben har något bra på gång och jag är entusiastisk att vara med på den här resan. Det ska också bli kul att komma tillbaka till Malmö. Både jag och min sambo trivdes väldigt bra i staden under mina två säsonger i Pantern. Det ska bli roligt att komma ner och träffa grabbarna och jag längtar efter att få köra igång med träningen inför säsongen.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close