skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollIFK MalmöNyheter

Bildspecial: IFK Malmö – Utsiktens BK

Idag har det spelats seriematch i Ettan. Bortalaget, Utsiktens BK gästade Malmö stadion och matchen slutade med hemmaseger för IFK Malmö med 1-0.

Bortalaget Utsiktens BK hade en straff i 30 minuten som Malmös målvakt, Victor Ringdahl räddade. Minuten därpå gör Malmö mål genom Martin Johansson.

Resultat: 1-0 (0-0)
Målskytt: Martin Johansson

Tränaren Per Harrysson i IFK Malmö:
– Dagens match blev en kämpainsats där vi gick segrande ur striden. Väldigt nöjd med vår kollektiva defensiv. Utsikten skapar inte mycket på oss över 90 min. Offensivt kan vi absolut förbättra det korta passningsspelet men vårt djupledsspel höll bra klass hela matchen. Som nykomlingar är vi nöjda med starten på serien då vi tagit poäng mot tippade topplag mer än en gång.

-Vi är starka på fasta situationer och skapade ett par lägen vid frisparkar in i deras box. De spelade längre än vad vi förväntade oss men jag tycker att vi hade bra koll. På slutet öser de in bollar och flyttar fram folk. Hade vi varit lite mera noggranna hade vi avgjort matchen vid någon av våra fina omställningslägen.

– Dom fick en straff som jag inte tycker är straff. Men Vigge gör en fin räddning. Sedan hade Utsikten ett offsidemål men offside ingår i spelet.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close