skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Andreas Lilja lämnar Redhawks med omedelbar verkan

Redhawks assisterande tränare Andreas Lilja har sagt upp sig och lämnar klubben med omedelbar verkan.
– Just nu har jag inte energin som krävs för att fortsätta.

Idag bekräftar Redhawks att assisterande tränare Andreas Lilja lämnar klubben med omedelbar verkan sedan han valt att säga upp sig.

– Som läget är just nu vill jag fokusera på min familj och andra saker som jag inte kunnat göra under stora delar av livet, med anledning av just hockeyn. Just nu har jag inte energin som krävs för att fortsätta med det här och då känns det bättre att lämna över till någon annan som får fortsätta att leda laget framåt säger Andreas Lilja till klubbens hemsida

– Det är självklart tråkigt att Andreas känner så här. Vi vill ta tillfället i akt att tacka honom för sina insatser i klubben och önskar honom all lycka framöver, oavsett vad han väljer att ta sig för i framtiden säger Patrik Sylvegård.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close