skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Niklas Vesterlund lämnar Trelleborgs FF

Försvararen Niklas Vesterlund lämnar Trelleborgs FF för att istället spela för Tromsö i norska Tippeligan. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2023. Detta rapporterar Nettavisen under gårdagen.

Tillsammans med Niklas Vesterlund har klubben även plockat in Felix Winther från danska Amager.

– Det här är två danska ungdomar som båda har sin fotbollsutbildning genom FC Köpenhamns Akademi. De har både spelat och fått erfarenhet från den danska och svenska divisionen som är bra utvecklingsarenor. Även om det här är unga spelare är de båda redo att gå in och bidra säger lagledaren Lars Petter Andressen till Nettavisen.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close