skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Kristian Haynes: ”Kanske det tuffaste motståndet hittills”

Ikväll är det ny match för Trelleborgs FF när man möter tredjeplacerade GAIS från Göteborg.
– Åker upp till Göteborg och möter GAIS. Ett GAIS som inlett bra ändå, får man säga. De ser spännande ut i år säger Kristian Haynes.

GAIS har startat säsongen bra och placerar sig just nu på tredjeplats i Superettan. Man har tre segrar varav två har tagits på hemmaplan. Man har dessutom förlustnollan intakt på hemmagräs.

– De har alltid varit lite svajiga sådär, men är väldigt stabila än så länge. Stefan Jacobsson har fått köra vidare och de har värvat bra. Kanske det tuffaste motståndet hittills, det känns lite så iallafall säger Haynes till TFFs hemsida.

I förra omgången inkasserade GAIS årets första förlust när IFK Värnamo vann med matchens enda mål. Det lär vara ett revanschsuget lag som vill studsa tillbaka.

– Men jag tror att vi kommer att få se två lag som kämpar om vem som ska få taktpinnen och föra matchen, samtidigt som båda lagen kommer att jobba hårt för att störa motståndarens speluppbyggnad. Det känns som att det finns förutsättningar för en bra match mellan två spelskickliga lag säger Stefan Jacobsson till klubbens hemsida.

– Vi kommer att få möta ett kvickare och snabbare Trelleborgs FF än vad vi sett på flera säsonger. Dom har värvat etablerat, har hög klass på alla positioner och har fått ihop ett riktigt bra lag. Hittills är dom obesegrade och det säger ju en del om var dom står även om dom också haft en utmaning med att avgöra sina matcher, dom har ju fyra kryss i bagaget.

TFFs Jesper Modig, Herman Hallberg och Kalle Larsson finns fortfarande inte med i truppen på grund av skador. Mattias Håkansson saknas även han och naturligtvis Niklas Vesterlund som lämnat för Tromsö.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close