skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

”Grega” lämnar IFK Kristianstad

Trots att IFK Kristianstads Gregor Ocvirk har fortsatt kontrakt med IFK Kristianstad lämnar han klubben i förtid.
Slovenen har fått bud från utlandet.

Säsongen 20/21 spelade Ocvirk 33 matcher och gjorde 60 mål i Handbollsligan.
– Efter många samtal har vi gemensamt kommit fram till att det är bäst för spelaren att vi avslutar samarbetet. Det har varit ganska stort intresse för honom senaste månaderna och han är nu fri att söka en ny klubb. Han har väldigt stor potential och vi som dagligen har sett honom i träning vet vad han kan, säger sportchefen Jesper Larsson och fortsätter:
– Vi tackar Grega för sin tid i IFK och önskar honom lycka till i sin framtida klubb. Vi ska inte sticka under stol med att vi fortfarande går igenom ett ekonomiskt stålbad, så vi kommer inte att ersätta honom med någon annan rakt av. Skulle det däremot dyka upp något bra så ska vi såklart ta oss en funderare, avslutar Jesper Larsson.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close