skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs Energi ny Guldpartner till Trelleborgs FF

Trelleborgs Energi går in som Guldpartner till Trelleborgs FF där de vill fokusera på såväl dam- som ungdomsfotbollen.
– Det känns oerhört glädjande att Trelleborgs Energi väljer att satsa på våra damer och ungdomar. Vi ser verkligen fram emot ett långt och hållbart samarbete, säger Hans Torsmar försäljningsansvarig på TFF.

På Trelleborgs Energis sida är man stolt över att kunna sponsra TFF för deras starka och kontinuerliga engagemang i samhället och närområdet. Trelleborgs FF erbjuder alla ungdomar möjligheten att spela fotboll och därmed vara en del av en viktig gemenskap, samtidigt som spelarglädjen och bredden är en del av det som långsiktigt bygger ett etablerat elitlag.

TFFs föreningsidé att verksamheten byggs utifrån ett ideellt engagemang där alla är lika viktiga ambassadörer med likvärdiga utvecklingsmöjligheter, är värdegrunder Trelleborgs Energi varmt sluter upp bakom.

– Vi går in som stolt och engagerad sponsor till TFF främst på grund av deras engagemang för breddidrott och ett jämställt samhälle. Precis som Trelleborgs Energi så bedriver TFF en lokal verksamhet som syftar till att göra hela Trelleborg så hållbart och bra det bara går, både idag och för kommande generationer, säger Magnus Sahlin, VD på Trelleborgs Energi.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close