skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFotbollHörby FFNyheter

Bildspecial: Hörby FF – Sösdala IF

Veckans första träningsmatch spelades på Hörby IP igår kväll. Hörby FF tog emot Sösdala IF och hemmalaget vann med 3-0.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Tränare Fisnik Alaj i Hörby FF:
-Vi ska vara nöjda med gårdagens match. Tycker vi spelar en fin och attraktiv fotboll, skapar målchanser och har det mesta av bollinnehav. Det som fungerade bäst i matchen var försvaret. Tycker dom var riktigt bra där bak under 90 minuter. Värt att nämnas är också att efter 60 minuter så byte jag in fem juniorspelare, Noa, Axel, David, Gustav och Svante. Dom gjorde ett riktigt bra jobb.

Gentian gjorde 1-0. Efter en hörna så hamnade bollen hos honom inne i boxen och då sköt bollen i mål. Gentian gjorde också 2-0 på straff. Halil gjorde sedan 3-0 på straff. 

Tränare Dan Sandberg i Södala IF:
ÄNTLIGEN!

-Två förväntansfulla lag med 19 spelare i bägge lagen klev ut på gräsplanen med en glädje man kan likna ett kosläpp på grönbete. Fantastiskt!

-Jag tycker vi är riktigt påslagna direkt vid avspark och kommer in i vårat nya spelsystem. Får matchen precis ditt vill och står upp bra mot ett mycket bra Hörby som vi spelar jämt mot hela 1:a halvlek. Hörby får ett slumpmål efter en Hörna.

Vi får en straff efter ett fantastiskt anfall precis innan halvtid men missar tyvärr den och 1-1 hade varit rättvist efter 1:a halvlek.

Andra halvlek speglar första halvlek med bra försvarsspel och passningsspel.
Efter 65 min gör både vi och Hörby många byten och spelet blir sämre men kämpaglöden är kvar fastän dom tar över matchen och dominerar sista 20 minuterna. Man avgör matchen på två straffsparkar med ett slutresultat till 3-0.
Vill passa på och tacka Hörby för en välspelad och tuff match och samtidigt önska dom lycka till i serien som jag är övertygad om att dom kommer vara ett topplag.

 

 

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close