skanesport_desktop-panorama-1

Ariana FCFotbollNyheter

Ariana FC förstärker med landslagsmeriterad mittfältare

Efter helgens premiärförlust har Ariana FC gjort klart med landslagsmeriterade mittfältaren Arfan Habibi. 24-åringen har spelat A-lagsfotboll för klubbar i de högre divisionerna i Danmark sedan har var 17 år gammal och kommer närmast från spel i danska division 2-klubben Aarhus Fremad.
– Arfan får räknas som en värvning av den högre klassen säger Omid Hushmand.

Arfan var 21 år gammal när han debuterade i det afghanska landslaget och ser fram emot att bidra med samma energi i Ariana FC.

– Det finns många anledningar till att jag gör valet att ansluta till Ariana. Jag känner ett stort ansvar och ser även det som en möjlighet för mig att göra något fint av min fotboll. Jag vill lämna ett positivt avtryck säger han till klubbens hemsida.

– Arfan får räknas som en värvning av den högre klassen. Rent kvalitetsmässigt är han en av de bästa värvningarna någonsin. Att kunna dra till sig sådana spelare känns underbart. I Arfan får vi en spelare som jobbar hårt åt båda ändarna på plan och är väldigt duktig på att koppla ihop lagdelarna säger sportchef Omid Hushmand.

Foto: Ariana FC

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close