skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Hur du väljer rätt spelbolag online

Det finns många saker att hålla reda på i jakten på det rätta spelbolaget online. En av dessa är såklart aktuella bonusar och kampanjer, ofta kan du få ta del utav ett saftigt erbjudande för att komma igång. Vår Bet365 bonuskod är ett perfekt exempel på detta och kan användas vid registrering av ett nytt konto i Sverige hos Bet365 för att få tillgång till deras bonus. Låt oss titta vidare på olika saker som är viktiga att ha i åtanke vid registrering hos ett spelbolag online. 

Erbjudanden och bonusar för nya spelare

Bet365 är såklart inte den enda hemsidan för spel som har en välkomstbonus, faktum är att de allra flesta spelbolaget erbjuder generösa bonusar för nya spelare. Ett av de vanligaste välkomsterbjudanden är en insättningsbonus på 100% upp till en viss summa vid din första insättning, och många hemsidor med sportbetting fortsätter även med bonusar vid din andra, tredje och ibland även fjärde insättning. Utöver en insättningsbonus på 100% delar de populäraste sajterna med sportbetting ofta även ut fria spel, så kallade free bets. Dessa free bets kan vara begränsade till en specifik sport, till exempel fotboll, eller till en specifik spelkombination såsom multibet. I vissa fall är de dock helt obegränsade och du kan själv välja exakt hur du vill använda dem. Så, vi anser att du aldrig borde bli medlem hos ett spelbolag som inte erbjuder en generös välkomstbonus!

Utbud av spel

Bonusar och erbjudanden är ju inte det enda som spelar roll i letandet efter ett perfekt spelbolag online. Ifall utbudet av spel eller sportevenemang inte imponerar och odds för det som du skulle vilja betta på inte ens är tillgängligt, kanske gäller det MMA, Dart eller varför inte Oskarsgalan, så finns det ingen vits med att ens gå igenom en registreringsprocess och ta emot välkomstbonusen.

Spelbolag online som har något att erbjuda har alltid en öppen hemsida som går att surfa runt på även om man inte är en registrerad medlem. Du bör därför alltid kolla igenom de olika sportbetting kategorierna som finns tillgängliga och ifall spelbolaget täcker just dina sporthändelser innan du registrerar dig. Ifall utbudet inte lever upp till just dina förväntingar är det bara att kolla vidare tills du hittar rätt spelbolag online för just dig!

Uttag- och betalningsmetoder

Nu är det dags är gå igenom olika metoder för betalning och uttag. Även detta är viktigt att ha i åtanke när du väljer vart du vill registrera dig. Ofta erbjuds liknande betalningsmetoder som vid andra köp online, såsom VISA, Mastercard eller PayPal, och du kanske föredrar att fortsätta använda något utav dessa alternativ. Precis som för utbudet av spel kan det vara fördelaktigt att surfa runt på hemsidan och kolla vilka uttag- och betalningsmetoder som erbjuds innan du blir medlem. Vissa spelbolag online accepterar till exempel kryptovalutor, och ifall det är något du är intresserad att använda för betting och spel online finns alltså den möjligheten. Både insättningar och uttag bör erbjudas med så kort väntetid som bara möjligt!

Regler, lagar och säkerhet

Sist, men absolut inte minst, är det alltid viktigt att du säkerställer att hemsidan du besöker är både laglig och säker.  Lagliga hemsidor för spel erhåller alltid en aktuell licens giltig i det land de verkar inom. Till exempel Bet365 som har licens referensen 18Li7597 i Sverige.

Vidare ska en trygg och pålitlig spelhemsida åtminstone kunna visa upp ett SSL Certifikat för din säkerhet. Det innebär att dina personliga uppgifter och betalningsuppgifter hanteras och lagras säkert när du använder hemsidan. Ett tips är även att titta igenom vilken kundtjänst som erbjuds på hemsidan innan du registerar dig. Spelbolag online med kundtjänst tillgänglig 24/7 genom livechatt rekommenderas så att du alltid har möjligheten att komma i kontakt med en representant från spelbolaget när du behöver det.

Slutligen måste vi även nämna bonuskoder. Många spelbolag online har ett fält för bonuskoder och kampanjkoder i registreringsformuläret eller vid insättningar. Så se till att alltid ta del utav exklusiva bonusar som erbjuds med hjälp av sådana koder. Hos JohnnyBet.com finner du ett brett utbud av dessa koder! Så håll utkik hos JohhnyBet.com innan du registerar dig hos ett spelbolag online. Lycka till!

Foto: Unsplash

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close