skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialEslövs BKFotbollNyheter

Bildspecial: Eslövs BK – Sölvesborgs GIF

Eslövs BK vann sin första hemmamatch för säsongen och bjöd på en målrik tillställning. Sölvesborgs GIF gav inte upp men hemmalaget kämpade på och vann tillslut matchen med 4-3 (2-2).

Målskyttar i EBK: Jonathan Jacobsson, Omar Khattab, Admir Osmancevic och Gabriel Johnson.

Tränare Peter Olsson i EBK:
– Fantastiskt att få vara tillbaka på fina Ekevalla med vår hemmapublik som alltid stöttar oss! Vi startar matchen väldigt bra och gör också 1-0, tyvärr får de 1-1 lite för snabbt och efter det så har de mer boll än oss. Vi lyckas dock ta ledningen igen och efter det så är det närmare 3-1 än 2-2. Tyvärr blir det inte så utan på halvlekens sista nick så gör de 2-2, tungt mål att släppa in. Andra halvlek dröjer inte länge innan de gör 2-3 men efter några byten och pigga ben så tar vi över och skapar många läge. Till sist kommer också vändningen till slutresultatet 4-3. Det är aldrig någon större fara efter det målet men ser vi till hela matchen kunde det mycket väl slutat 6-5 till oss. Jämfört med premiären där det inte skapades något pg.a stabilt försvarsspel och stillastående anfallsspel så var det raka motsatsen idag. Vi är väldigt glada för våra första 3 poäng!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close