skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialFC RosengårdFC RosengårdFotbollKristianstads FCNyheter

Bildspecial: Kristianstad FC – FC Rosengård

Första hemmamatchen i serien för Kristianstads FC. Gästerna FC Rosengård startade bäst och hade också ledningen i halvlek med 1-0.  I andra halvlek tog KFC över mer av spelet. Efter en straff till hemmalaget avgjorde dagens tvåmålskytt i 94:e minuten till seger 2-1.

Resultat: 2-1 (0-1)
Segerskytt Omar Dampha

Tränaren Mladen Blagojevic i KFC :
– En helt underbar match som har alla dess delar. Första halvlekens otydlighet i vad vi ska göra och den passivitet det innebär samtidigt som FCR är väldigt frustrerande. Vi slutar aldrig att jobba hårt och framförallt jobba färdigt. Detta gör att matchen lever i andra halvlek.

– Helt annan tydlighet i andra halvlek gör att vi tar över matchen i stora delar innan vi kvitterar med 20 minuter kvar. Sista fem minuterna samt tilläggstid blir enormt spännande. Vi har 2 mot 1 läge som slarvas bort. Har ännu ett friläge som stoppas ojust men utan bestraffning och till sist får vi en inläggsfrispark. Elyas B slår in den där Kasper Alsén är högst upp och helt fri nickar i m.. nej han bränner nicken helt och nickar den tillbaka där den kom ifrån men där står Omar och trycker in den i nättaket sedan är all frustation, ilska, nervositet utbytt mot ren och skär glädje och lycka. De trötta krampaktiga musklerna blir plötsligt Usain Bolt explosiva där hela laget möts i ena hörnan i en klassisk tv-pucken hög. Ren och skär glädje!

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

 

 

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2