skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRögle BK

Daniel Koch om Rögles bokslut: ”Med tanke på omständigheterna som varit är jag jättenöjd”

Rögle BK har presenterat sitt bokslut för säsongen 2020-21. Man redovisar ett resultat på minus 3,5 miljoner kronor. Ett resultat som är bättre än förväntat med tanke på pandemi som påverkat den gångna säsongen.

– Med tanke på omständigheterna som varit är jag jättenöjd. Det är förhoppningsvis första och enda gången du hör mig säga att jag är nöjd med ett minusresultat, men just efter omständigheterna är jag det. Alla har tagit ett jätteansvar i detta, man ska komma ihåg att vi tappat runt 50 miljoner kronor i intäkter på grund av pandemirestriktionerna. Och med tanke på det är jag stolt över vad vi fått i hamn och sättet vi gjort det på säger Rögles klubbdirektör Daniel Koch till klubbens hemsida.

– En kombinationen av att personal, spelare och ledare tagit ett stort ansvar och ett enormt stöd från våra fans och partners är anledningen till att vi tagit oss igenom detta utmanande år på ett trots allt bra sätt. Vi hade inte klarat utmaningarna på egen hand och jag måste lyfta fram våra supportrar och partners som har varit helt fantastiska, säger Koch.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close