skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialBK HöllvikenFotbollNyheter

Bildspecial: BK Höllviken – Staffanstorp United FC

Härligt fotbollsväder på Höllvikens IP. Hemmalaget, BK Höllviken tog emot gästerna Staffanstorp United FC. BKH tog ledningen i andra halvlek med 1-0 på straff och det blev även slutresultatet i matchen.

Resultat: 1-0 (0-0) Målskytt: Emil Lilius

Tränare Martin Nordbladh i Höllviken:
– En tuff match mot ett fysiskt Staffanstorp. Spelmässigt är det till vår fördel, men vi behöver bli lite mer effektiva i anfallsväg. Målet kom till på en straff och Emil Lilius förvaltade straffen på bästa sätt. Försvarsmässigt vill jag ge en stor eloge till laget, där vi sliter kopiöst mycket och ger inte Staffanstorp mycket utrymme. Dock får dom en straff i andra halvlek, men vår målvakt Mikkel Nielsen räddar den med hjälp av ribban. En god seger och en viktig sådan.

Tränare Kim Johansson i Staffanstorp:
– Tyvärr andra förlusten av två möjliga. Idag gör vi precis som i premiären, en väldigt bra defensiv insats. 1-0 kommer tyvärr likt premiären, i början av andra halvlek. Denna gång via en straff. Sista 20 lyckas vi få till ett tryck mot motståndarna där vi skapar en del chanser som bör resultera, bland annat en straff i ribban. Just nu har vi mycket att jobba på i det offensiva spelet, och vi hoppas det visar sig redan på fredag när vi spelar igen.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close