skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLunds BKNyheter

Stefan Jansson i Lunds BK: ”Jag tycker att försvaret och målvakten har funkat bra”

Hallå där…Stefan Jansson, tränare i Lunds BK som på fredag spelar derby mot Torns IF på Klostergården.

Elva omgångar är spelade av Ettan och ni har tre vinster och tre oavgjorda matcher. Hur nöjd är du med inledningen av serien?
– Nja ,vi har slarvat bort några poäng på någon oavgjord match som vi tappat på övertid annars har vårt spel varit bra och vi blir bättre varje vecka vi tränar tillsammans .

Är det någon lagdel försvar/mittfält/anfall som överraskat positivt på dig kontra är det någon lagdel som ni ”gnuggar” lite extra på just nu?
– Jag tycker att försvaret och målvakten har funkat bra. Mittfältet likaså men anfallet haft lite tyngre och där gnuggar vi lite extra just nu i både avslut och löpvägar .

Tycker du någon spelare i laget har ”stuckit ut” under dessa matcher? Om ja, vem och på vilket sätt?
– Emir i målet har varit mycket bra, sedan har vi Jesper Strid som hela tiden utvecklas i sitt spel.

Finns det något lag i serien som överraskat på dig så här långt?
– Oskarshamn som vi mötte nu senast ser stabila ut och har en stark trupp med inlånade spelare från Kalmar FF samt egna rutinerade.

På fredag är det derbyt med stort D när ni möter ni Torns IF på Klostergården. Vad tror du om matchen och vad blir extra viktigt?
– Härligt med dessa matcher och med lite publik som får komma in. Viktigt blir att spela vårt spel samt vara noga på fasta situationer både offensivt och defensivt.

Avslutningsvis, är ni på jakt efter några nyförvärv inför andra halvan av serien eller är ni nöjda med truppen som den är?
– Nej vi är nöjda med truppen som det ser ut just nu, men ibland dyker det upp spelare som kan passa in eller att vi flyttar upp spelare från egna led.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close