skanesport_desktop-panorama-1

Bildspecial

Bildspecial: Svensköps IF – Önneköps IF

Match på Killevallen där hemmalaget Svensköps IF tog emot Önneköps IF. Gästerna tog ledningen i första halvlek genom mål av Sebastian Larsson. Trots många målchanser stod sig resultatet matchen ut.

Resultat: 0-1 ( 0-1)

Tränare Jesper Stenlundh i Önneköp:
– Vi startar matchen bra och första kvarten är riktigt bra från vår sida. Med lite tur och mer skärpa i avsluten hade vi kunnat gjort ett par mål. Målet kommer efter ca 20 minuter på en fin hörna från Anton Andersson som Sebastian Larsson nickade in vid borta stolpen. Efter inledande kvarten jämnar spelet ut sig och Svensköp är farliga i sitt djupledsspel. Dock är vi nöjda med spelet i halvtid. Spelarna följer vår matchplan och vi känner att vi kontrollerar matchen.

– Andra halvleken är lik den första, men intensiteten är lite lägre. Vi kontrollerar matchen och skapar lägen. Dock är Svensköp bra i omställningarna och på fasta situationer. Så länge det bara står ett noll lever matchen i högsta grad. Sammanfattningsvis är vi nöjda med insatsen, speciellt med hur vi försvarar oss som lag och nu ser vi fram emot fredagens match.

Tränare Mirsad Dacic i Svensköp:
– Tycker att Önneköp vinner förtjänt i kväll. De kämpade mer och ville mer. Det är synd att vi förlorar matchen, precis som förra matchen, då vi igen förlorade markering igen på en hörna.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close