skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Melker Heier förlänger med BoIS

Melker Heier har förlängt sitt kontrakt med Landskrona BoIS. Det nya sträcker sig över 2023. 
– Vi bygger vidare på den inslagna strategin. Melker är en Landskronit, kommer från Häljarp och är fostrad i BoIS, som tagit sig hela vägen upp. Han har varit väldigt bra från första träningspasset med A-laget, men inte minst på sista tiden, och har verkligen blommat ut till en pålitlig och viktig spelare sin ringa ålder till trots säger Billy Magnusson.

Han är född 2001 och har gjort succé i Superettan under våren. De senaste omgångarna har han tagit en plats i startelvan och bland annat har han utsetts till matchens spelare i tre av dessa matcher. Två mål och en assist har det hunnit bli från den offensiva mittfältskraften.

– Det är fantastiskt att få representera staden även fortsättningsvis. Jag tror stenhårt på det vi har på gång, känner stor tillit till både klubben och laget och brinner väldigt intensivt för hela Landskrona. Jag är väldigt lycklig säger Heier själv till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2