skanesport_desktop-panorama-1

HandbollIK LåganNyheter

IK Lågan lånar in målvakt från Vinslövs HK

IK Lågan har gjort klart med ny målvakt inför nästa säsong. 21-åriga Ludvig Dahlberg kommer på lån från sin moderklubb Vinslövs HK.
– Jag vill fortsätta utvecklas och känner att Lågan är på rätt nivå för mig. Det känns som att Lågan har en go stämning i både laget och föreningen och jag tycker att det är viktigt.

– Eftersom målvaktsposten sägs vara 50% av ett handbollslag är jag glad och tacksam över att Vinslövs HK är villiga låna ut sitt tredjeval till oss kommande säsong. Och efter bara ett par träningar kunde vi konstatera att Ludvig är en oerhörd kompetent målvakt. Han är välväxt, vältränad och skolad. Han jobbar med små rörelser och har bra utkast och kommer bli en svårpasserad målvakt i division 2. Därtill en lugn och ödmjuk kille som snabbt kommer att smälta in i gruppen säger Christian Lindvall till klubbens hemsida.

– Att hitta en målvakt har varit prio och vi har sökt efter ett starkt komplement till Rille. Det har vi verkligen gjort och det är vi väldigt glada för säger herransvarig Magnus Ivarsson.

Foto: Vinslövs HK

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close