skanesport_desktop-panorama-1

HandbollNyheterOV Helsingborg

OV Helsingborg värvar högernia från Danmark

OV Helsingborg har utökat truppen inför kommande spel i Allsvenskan. Magnus Rasmussen har skrivit på ett två-årsavtal med klubben och ansluter till laget direkt efter semestern i slutet av juli.

Magnus är född 2000 och blir ett mycket gott tillskott till det nya herrlag som tränare Toni Johansson håller på att bygga upp. Han kommer närmast från Elitsport Vendsyssel i danska andraligan och kommer att spela i nr 71.
Magnus är vänsterhänt skytt som mäter nära 195 cm. Han har gjort ett gott intryck både på plan och vid sidan av när han varit i Helsingborg för att träffa laget och provträna.

– Jeg ser rigtig meget frem til at blive en del af OV Helsingborg, og har siden første samtale, haft et rigtig godt indtryk af klubben. Jeg glæder mig til at komme til OV Helsingborg, for at udvikle mig som håndboldspiller, men også for at udvikle mig som menneske. Jeg ser frem til at opleve den svenske træningskultur samt samarbejde med Toni og resten af teamet omkring holdet säger Magnus Rasmusson i ett pressmeddelande.

– Magnus är en ung spelare som vi tror med rätt träning kan bli riktigt bra och han är den sista spelaren som vi kompletterar truppen med. Han gjorde ett bra intryck på provträningarna och visade kvalitéer som stärker truppen. Magnus är duktig på att gå utsida och har ett bra skott när det väl stämmer och tillsammans med Emil Andersson på H9 blir det ett stabilt H9-par som kompletterar varandra bra säger Toni Johansson tränare i OV Helsingborg

Foto: OV

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close