skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Eslövs IK värvar från Kävlinge

Kävlinges högernia Cazandra Cortas tar ett steg uppåt i sin karriär.
Idag presenterades hon av Allsvenska Eslövs IK.

Richard Mauritsson, seniorsektionen, kommenterar nyförvärvet på klubbens hemsida:
– Vi är jätteglada att kunna knyta Cazandra till klubben. Med hennes erfarenhet och blick för spelet så får vi ytterligare en dimension i vårt spel.
– Hon blir en stark förstärkning till vår redan starka högersida och gör att vi har många val att tillgå. Klubben har haft ögonen på Cazandra under en längre tid och vi är som sagt glada att kunna föra detta i hamn.

Cazandra:
– Jag hade ju nästan lagt skorna på hyllan så detta kom som en totalvändning men jag är supertaggad. Det känns som ett jättegött gäng och jag ser verkligen framemot att utvecklas som handbollsspelare och även att hitta min plats i ett nytt lag.
– Jag har spelat handboll sedan jag var 6 år. Mestadels i Kävlinge men jag har även gjort en säsong i Eslövs IK och en i Ankaret när jag var väldigt ung. Jag känner nog att min största utveckling handbollsmässigt var när vi hade Figge och Roger som tränare och gick upp i division 1 med Kävlinge, dock spelade jag aldrig säsongen efter då jag fick mitt första barn som idag är två år och sedan dess har jag varit mammaledig och hunnit få ännu en liten kille som idag är 7 månader.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close