skanesport_desktop-panorama-1

BildspecialHörby FFNyheter

Bildspecial: Hörby FF – Höörs IS

Härlig stämning på Hörby IP i helgen där det spelades derby. Hemmalaget Hörby FF tog emot Höörs IS och bägge lagen drabbade samman i en tuff och målrik match.

Resultat: 3-2 ( 1-2) 

Målskyttar i HFF: Johan Asklund 2 och Max Löfvall.
Målskytt i HIS: Shpetim Shuti 2.

Spelande tränare Fisnik Alaj i HFF:
– Vi börjar inte matchen bra alls vi åker på ett mål i femte matchminuten. Sedan försöker vi spela boll men Höör IS gör det bra. Dom jobbar hem och stänger ytor för oss vi kommer inte igång med vårt passningsspel som vi brukar.  Efter en 15 minuters spel får vi in 1-1 efter en frispark från Johan Asklund. Sedan tycker jag vi tar över matchen där har mycket boll och kommer närmare ett mål. Vi åker på en kontring och dom får straff precis innan halvlek och 1-2 till Höör.

– Andra halvlek kommer vi in som ett nytt lag. Sa till killarna att Höör IS kommer inte kunna hålla denna pressen för dom var väldigt organiserade i första halvlek och sprang väldigt mycket. Men i andra halvlek så orkar dom inte hålla den pressen och vi får mer och mer ytor. Tycker vi tar i taktpinnen och har mer boll och kommer närmare mål 2-2 på frispark av Max. Därefter har vi en solklar straff som domaren tyvärr inte vågar ta. 3-2 kommer efter ett fint samarbete mellan Tobias Olsson, mig själv och Johan Asklund där Johan avslutar med ett snyggt skott i mål. Höörs IS försöker få in ett mål sista tio minuterna och skickar upp allt folk men vi lyckas hålla tätt och vinner. matchen.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close