skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Rögle spelar CHL-matcher i Halmstad

Rögle flyttar tillfälligt norrut. Lagets två första hemmamatcher i höstens Champions hockey League spelas i Halmstad Arena.

På grund av den pågående ombyggnationen av Catena Arena behöver Rögle spela sina två första hemmamatcher i höstens CHL på annan ort. Nu är det klart att matcherna mot EV Zug och Red Bull München den 26 respektive 28 augusti spelas i Halmstad Arena.
– Det kommer bli roligt att spela matcherna i Halmstad och vi ser fram emot att knyta nya kontakter och relationer i regionen. Halmstad Hammers organisation har visat stort intresse för att RBK ska spela i Halmstad och varit väldigt proffsiga i processen, säger Kari Litmanen, kommersiellt ansvarig i Rögle BK.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close