skanesport_desktop-panorama-1

H43HandbollLUGI

Nya kanslikrafter hos LUGI och H43 Lund

Såväl LUGI som H43 Lund har värvat in spetskompetens inför kommande säsong.
Carolin Jönsson blir nyverksamhetschef hos blåklockorna och Felicia ekström ska vässa upp kommunikationssidan hos LUGI.

Carolin Jönsson är utnämnd som ny verksamhetsansvarig i H43 Lund från och med 1 augusti. Efter en egen handbollskarriär i Staffanstorps HK har hon även hunnit med att representera just H43.
H43 Lund skriver på sin hemsida:
”Hos oss har Carolin varit både spelare och tränare för ett antal Bluekids-bollskolor ute i Genarp. Carolin har en kandidatexamen i Idrottspsykologi vid Halmstad högskola och gick därefter Handbollstränarlinjen vid Eslövs folkhögskola.
På senare år har hon varit handbollstränare i Lugi samt varit ledamot i deras ungdomskommitté. Vi är övertygade om att Carolin med sin entusiasm och positivitet kommer bli ett värdefullt tillskott för vår klubb!”

I samma korridorer kommer Felicia Ekström att kliva in i en ny roll som Marknads- & Kommunikationsansvarig på LUGI HF.
Klubbchef Patrik Bengtsson menar att få in en kommunikationsansvarig kommer stärka LUGI.
”Det är viktigt att rätt information når rätt målgrupp, att det som når ut även är i rätt tonalitet och “LUGI-anda” och att klubben har möjlighet att kommunicera ut allt bra som görs, stort som smått.”
– Vi gör så otroligt mycket fantastiska och bra saker inom klubben, enda från bollskolorna upp till senior med både bredd och elit, men även mot partners och genom våra olika CSR- och hållbarhetsprojekt. Nu kommer vi få en bra chans att lyfta och kommunicera ut det som görs både internt och externt på ett tydligt och betydande sätt, säger Patrik Bengtsson till hemsidan.
Felicia Ekström:
– För mig var klubbverksamheten väldigt betydelsefull under min uppväxt och jag hade inte blivit den jag är idag utan att ha fått uppleva den gemenskapen och utvecklingen jag gjorde både socialt och fysiskt. Att få skratta och glädjas tillsammans, vara extremt nervös innan kvällen innan en stor tävling, känslan av att vinna men även att få lära sig att man inte ska ta en förlust för hårt utan att istället se framåt – det är saker jag har med mig och kan dra nytta av även i vuxenlivet. Jag tror det är viktigt att förstå klubb- och föreningskänslan för att kunna kommunicera ut det vi vill förmedla på rätt sätt.

När H43 Lund väljer att satsa på en bättre kommunikation återstår att se.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close