skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHöganäs BK

Sommarprat med Marcus Krmpotic i Höganäs BK

Dagens andra sommarprat är Marcus Krmpotic i Höganäs BK.

Du har en ledig dag med valfri lagkamrat. Vem tar du med dig och till vilket skånsk smultronställe åker ni till för att roa er?
– En ledig dag på ett smultronställe skulle jag ta med mig Bleron Zekaj och Hassan Maatouk. Vi skulle nog förmodligen åkt ut till Mölle och roat oss. En dag med dessa två skulle bli en dag fylld av mycket skratt.

Om du vore ansvarig för grillen på nästa hemmamatch. Vad skulle du servera?
– Ifall jag vore ansvarig för grillen så skulle det serveras cevapcici med alla tillbehör, det skulle bli en storsäljare.

Vilken är din favoritstrand i Skåne och varför?
– Min favoritstrand i Skåne skulle jag nog säga antingen Rydebäck strand eller möjligtvis stranden i Limhamn. Båda stränder är både fräscha och lugna för att koppla av till max.

Hur varmt måste det vara i vattnet för att du ska doppa dig?
– Jag är den typen som kallas för badkruka så det krävs att vattnet är någorlunda varmt för att jag ska bada. Skulle dock säga att det krävs mer värme i luften än i vattnet för att jag ska bada. Runt +25 grader i luften så hoppar jag i.

Vilken av alla mindre idrottsplatser i Skåne, bortsett från den du själv springer på, tycker du är charmigast och varför?
– Jag vill minnas att vi var med Skånelaget i Simrishamn och tränade och det var en fin anläggning med fin utsikt över havet.

Vilka vinner Allsvenskan 2021?
– Jag tror Malmö FF tar hem allsvenskan i år. De spelar bäst fotboll och har bra spelare. Om inte så Hammarby för att unna min barndomsvän Abdul Khalili en allsvensk trofé.

Vilken skånsk marknad eller stadsfest kommer du inte att missa och varför?
– Jag går inte på många marknader eller stadsfester men det lär väll bli en sväng under vintermarknaden i Helsingborg med flickvännen. Brända mandlar och en kopp glögg.

När världen öppnar upp och det går att resa igen – vart kommer du att åka?
– När världen öppnar upp sig lär det bli en resa till familjen i Kroatien och även någon fotbollsrelaterad resa till Barcelona.

Vilken musik lyssnar du helst på en solig sommardag?
– Jag lyssnar helst på svensk hiphop så en solig dag skulle jag låta Dree Low eller någon annan svensk artist få sjunga i mina högtalare.

Fyra snabba:
Öl eller Rosèvin – Öl
Kolgrill eller Gasolgrill – Kol
Kött eller Fisk – Kött
Strandbad eller Poolbad – Strand

Foto: Bildbyrån & Unsplash

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close